Tantblogg

Vinterjackor och politik


skrivet den 10 sep av Tant K, klockan:15:27

Kylan närmar sig och jag behöver verkligen investera i en ny vinterjacka. Årets mode handlar mycket om affärsmässiga jackor, vilket också passar mig väldigt bra. Något fint i kashmir eller ull tänker jag. Jag tycker det är värt att lägga en liten extra peng för att få en vinterjacka av hög kvalitet. Det är också något man ska ha i många år framöver. Min nuvarande vinterjacka har jag liksom haft i sex år.

Slutspurten för de politiska partierna har börjat (http://www.expressen.se/nyheter/val2014/lofven-gar-mot-rekorddaligt-val/) och jag är lika besviken nu som för fyra år sen. Kanske till och med att det är värre nu. Årets debatt har mest handlat om vem som kan skylla på den andra personen bäst. Socialdemokraterna verkar inte ha några idéer så dom fokuserar på allt som är lite dåligt med landet och säger att det är Moderaternas fel. Moderaterna pekar på allt som är lite bättre med Sverige nu än under sossarnas styre och förklarar varför sossarna är dåliga. Miljöpartiet pratar Vattenfall och Centerpartiet pratar Tysklands politikers nuvarande kolkraftssatsning. Folkpartiet och Kristdemokraterna är väl de partierna som har varit mest intetsägande för mig i år. FP pratar mycket skola och KD mycket sjukvård. Frågar man Vänsterpartiet kan man inte lita på någon av dem. Det dumma för V är att S och MP närmar sig högern mer än vänstern nu för tiden. Sen har vi SD mitt i allt. Det är hemskt att dom fortsätter växa och det finns ingen bortförklaring för människor som röstar på dom. Det är ett hemskt parti med hemska åsikter. 

Som du kanske kan utläsa har jag inte riktigt bestämt mig för vad jag ska rösta på än. Men politikerna får helt enkelt se till att fånga mig dessa sista dagar.  


Currently rated 3.1 by 102 people

  • Currently 3,07843/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed