Tantblogg

Snart dags för dagens slutsteg i valet


skrivet den 19 sep av Tant K, klockan:20:32

Några slutsteg sen är årets val över och vi vet vilken regering m.m. vi kommer att ha de närmaste 4 åren.
För mig har dock årtes val vart en stor besvikelse och jag läste en bra artikel om dettta
http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2140500/ulvskog-kritisk-mot-valrorelsen

 

Tycker hon har helt rätt i vad hon säger, årets val har handlat alldeles för mycket om Sahlin & Reinfeldt istället för att fokusera på politiken och vad de olika partierna står för.
Det är ju rätt ointressant vilka personer som är vad, det är vad politiken går ut på som helhet det borde handla om. Likaså gillar jag inte att media har så stor makt som denna artikel låter pådyvla. Rapportering och bevakning av politik borde vara neutral, folk borde ha rätt att få en neutralt rapporterad bild av de olika ideologierna för att kunna bestämma sig för vilka vi vill ha som styrande i landet.
likaså skulle jag önska att fler försökte bortse ifrån hur duktiga debattörer de olika politikerna är och istället lyssna på VAD de säger mer än hur de säger det. Det är för viktigt för att vara ett sånt pajjaseri som det vart detta val.

 

Det är inget förbannat jippo, det är hur vi vill att vårt land ska vara och vilka som skall styra det de närmsta 4 åren, det är allvar och borde både bevakas och ses som just allvar och inget annat.

 

Men nu är det dags att ge mitt kära badkar en påhälsning innan det blir sängen


Currently rated 3.0 by 133 people

  • Currently 3,030075/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed