Tantblogg

Nya köksluckor i sommarstugan


skrivet den 01 mar av Admin, klockan:14:40

Då var det dags att börja fundera på renovering av köket i sommarhuset. Jag har väldigt gamla köksluckor men kommer förmodligen att fortsätta med en klassisk stil i köket då jag föredrar det över moderna modeller.

Det viktigaste är att luckorna är spårfrästa. Ett annat önskemål är fasettslipade kanter för en mjukare stil i köket. En hantverkare kommer att komma över och hjälpa mig med just uppsättning av köket men jag får ta hjälp av familj och väninnor med att välja ut de bästa köksluckorna. Har fått hjälp av mitt barnbarn med att leta upp olika företag på internet och jämföra priser. Som pensionär vill man ju komma undan billigast möjligt, även om det är barnen som tjatat om ett nytt kök och står för den ekonomiska biten.

Nu ska jag över till grannen för en kopp kaffe och korsord. 


Currently rated 3.1 by 85 people

  • Currently 3,094118/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed