Tantblogg

Naw, gulligt ett frieri i högtalare


skrivet den 22 sep av Tant K, klockan:11:28

Ibland kan man ju inte låta bli att bli berörd av egentligen helt meningslösa artiklar

http://www.expressen.se/resor/1.2146465/piloten-friade-mitt-under-flygningen

 

Piloten ger en kärleksförklaring via högtalare och kommer sen ut och friar i mittgången. Sött som socker och sååååå romantiskt. Tänk att träffa en sån kille istället för diverse tråkmånsar som tycker att höjden av romantik är att bjuda på mikrad pizza.

Riktigt sött faktiskt.

 

I och för sig så har jag väl vart med om en och annan romantiker även i mitt liv men kanske inte så förfinat, hade en kille för många år sen som gjorde en jättegullig sak för mig. Hade problem med fukt i mitt badrum eftersom duschen stod helt fritt, efter att ha klagat på detta i månader så plötsligt en dag när jag kom hem hade han vart och köpt en duschkabin och monterat upp åt mig.

 

Det var tider det, en annan kille fick jag en avfallskvarn av i present. Inte säker på att det var särskilt romantiskt men i alla fall omtänksamt.

 

Men men, romantik har en förmåga att försvinna först i grå tråkig vardag och sen i en massa bråk och tjaffs. Nu för tiden tycker jag nog nånstans att det är rätt så skönt at vara själv och slippa att hela tiden ta hänsyn till nån annans vilja. Men visst kan man sakna lite uppskattning och just romantik ibland det går inte att komma ifrån.

 

Fast det finns ju annat att ägna sina tankar åt, tex om vi får en majoritetsregering eller inte. Ser rätt mörkt ut på den fronten just nu.


Currently rated 3.0 by 127 people

  • Currently 3,031496/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed