Tantblogg

Att engagera sig i en fråga, att försöka påverka till det bättre det är ju sådant som borde vara beundransvärt. Men idag känns det som att de som framställer sig själva som personer som ”lobbar” för ett högre syfte som kompletta galningar.

Aktivister som kastar sten, som begår våldsbrott, som bryter sig in hos folk etc.

Listan kan göras lång, men något av det sjukaste är djurrättsaktivisterna.

Ner med eländet i en avfallskvarn (åsikterna alltså, inte aktivisterna)

 

Har själv gått förbi och sett/hört när de skanderat i högtalare på olika ställen, de är obehagliga och i ärlighetens namn kanske inte de vassaste knivarna i lådan.

De talar om djurplågeri, vad f*n tror de händer med de djur de släpper ut då? Jo de stackars djuren om några går en ond bråd dör till mötes, svältandes och frysandes.

 

Att dessutom ge sig på och trakassera människor som har affärer eller dylikt det är vidrigt!

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2177308/terroriserar-i-djurens-namn

Vad tänker dessa stollar med?

 

Om de nu vill göra skillnad så finns det både bättre sätt och bättre mål, tex så hade det ju vart trevligt om de på ett upplysande och sakligt sätt försökte göra något mot Halalslakt, där handlar det nämligen både om djur som verkligen lider och mänsklig grymhet. Listan kan göras lång men egentligen kan man ju undra om denna typ av våldsbenägna ligister ens bryr sig om djur, känns som att det för en hel del bara är en ”dålig” förevändning för att få ställa till bråk och vandalisera.

 

Men över till något helt annat, jag har införskaffat mig ett sånt där flashigt hemmabiosystem med surroundljud och förstärkare. Måste bara hitta hur tusan jag ska koppla ihop det, har en massa olika högtalarkablar och annat underligt. Nästan så man kunde tro att bruksanvisningen kom från IKEA. Men men, kanske lika bra att jag inte får ihop det, annars lär väl grannarna snart kräva bullerdämpning ;)


Currently rated 2.1 by 319 people

  • Currently 2,062696/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed